Archief voor de ‘Koffie’ Categorie

Koffiekleuren

maandag, oktober 12th, 2009

Ik ben gek op kleurtjes en de kleren van deze website heb ik, ik zei het al eerder, geinspireerd op koffie. Ik heb ooit een geweldige website gevonden: colorlovers waar je hele mooie en vooral ook heel veel verschillende kleuren kunt vinden.

Koffie

Koffiehuis

Koffiehuis-groot

Caramel

Andere mooie kleurtjes:

Truffles

RoofProof

Darkchocola

under my skin

menabrea

richly

Peach Barbecue

Dessert plate

Koffie

zaterdag, oktober 10th, 2009

Ik ben gek op koffie, dat is al heel vroeg begonnen. Ik was een jaar of 6 toen ik voor het eerst probeerde. Maar ik ben pas echt veel koffie gaan drinken toen ik mijn baan opzegde en voor mezelf begon. Want voor die tijd dronk ik alleen koffie op mijn werk, wel veel natuurlijk want het was toch gratis en dan had je weer een loopje naar het koffie automaat en wat kletsen met collega’s, je kent dat wel.

Thuis had ik het niet eens in huis. Maar nu ik dus nergens meer heen ging en thuis websites ging bouwen haalde ik koffie in huis. Want geen bedrijf zonder koffie en zeker het mijne niet 😉 Heerlijk ’s middags een kopje koffie en een gebakken eitje in de pauze.

Ik ben ook gek op cappucino in de kroeg.

Op school, ja ik ga nu weer naar school, hebben ze natuurlijk ook een koffie automaat. Maar ik vind dat te duur en neem daarom altijd mijn thermos kan met koffie mee. Dat bespaard me een hoop geld. Ik heb uitgerekend dat ik voor 3 plastic bekertjes koffie uit de automaat op school een heel pak koffie kan kopen, en daar gaan  zo’n 40 a 50 koppen uit.

Studiegenoten vroegen zich af of ik niet wat teveel koffie drink en anderen volgen mijn voorbeeld, of ze waren daar al eerder mee begonnen, dat kan ook, en namen ook een thermoskan mee alleen dan met thee.

Het heeft wel een nadeel, de termoskan lekt wel eens en dat is slecht voor mijn boeken en aantekeningen…

Fractal in mijn koffie

zaterdag, oktober 10th, 2009

Op zoek naar wat plaatjes over koffie stuite ik op een stuje over een fractal in je koffie. Geinig en even later zag ik leuke structuren in de melk in mijn koffie.