Voor het eerst van het jaar licht aangebrand.

Het was afgelopen weekend een prachtig weekend met mooi weer. Ik was bij mijn moeder op de boerderei en ben veel buiten geweest. Ik de tuin van alles gedaan en op het terras gezeten. ‘savonds merkte ik dat mijn gezicht warm aanvoelde, jahoor licht aangebrand… En ik maar beweren dat ik nooit verbrand. Dat is dus niet helemaal waar. Oke het gebeurt niet zo vaak en dat zonder gebruik van zonnebrand. De reden is vooral omdat ik niet van bakken in de zon hou, ik vind dat zo saai dat ik niet snap dat mensen dat voor de lol doen. Als ze het doen om bruin te worden moeten e geen zonnebrand op smeren maar goed timen hoe lang ze erin liggen, want met factor 4 moet je 4 x zolang liggen om even bruin te worden toch.

Een andere reden is dat ik het zomers vaak te warm vind in de zon en dus in de schaduw ga zitten. Je huid went natuurlijk ook aan de zon, vooral als je gemiddeld zo’n uurtje of zo buiten bent en dat ben ik meestal wel.

Laat een bericht achter