Vakantie planning

Ik ben begonnen met mijn vakantie te plannen, iets heel normaals zul je zeggen, maar ik deed dat eigelijk nooit. Of er was iets waar ik graag heen wilde (mensa weeked, stripbeurs of andere beurs, festival enz) of een vriendin kwam met iets en ik wilde wel mee. Of ik met mijn moeder mee op vakantie. Ik ben een keer zonder zo’n aanleiding op vakantie geweest, maar de voorbereidingen waren toen het kopen van een slaapzak en het besluit in Duitsland te gaan liften en wel te zien wat ik tegen kwam. Was nog best leuk overigens.

maar vorig jaar was mijn vakantie dus mislukt en heb ik mijn vrije tijd verspild. Zonde hoor en nu woon ik in Belgie en kan ik ervan profiteren daar op vakantie te zijn zonder er speciaal naar toe te gaan. Maar ja ik had vorigjaar ook niet van te voren bedacht wat ik wilde doen, wat ik wilde zien enz. ofte wel ik had niks gepland. En zonder te bedenken wat je in de vakantie wilt en het te plannen komt er niks van.

Ik heb op zoek geweest naar dingen die ik wil zien en heb al een aardig lijstje, wat dingen in Brussel en naar Luvain la Neuf. Ja daar spreken ze Frans, maar daar heb inmiddels al wel wat van opgevangen, dus dat moet wel lukken (ook al zeg ik nog niet zoveel terug). Ik wil ook nog naar de Ardennen, maar moet nog uitzoeken waar en wat precies.

Is ook eigenlijk best leuk vakantie voorbereiden, allemaal sites bezoeken en je afvragen of je daar heen wil, of je dat ook wilt zien.

Och ja manneke pis hoef ik niet meer naartoe, die heb ik al gezien (per toeval) en dat stelt weinig voor.

Geschreven op dinsdag, 11 juni 2013 door Sigrid de Jong

Laat een bericht achter