21 december 2012

Zo het is 21 december 2012 eind van de maya kalender, volgens sommigen zou de wereld vandaag vergaan en volgens anderen zou er een bewustzijnsverruiming plaat vinden en weer volgens nog anderen maken de aliens zich bekend…

piets_weervoorspelling_21_dec 2012dec21_full

Nog niks van gemerkt natuurlijk.

wereldondergang-programma maya-kalender

Maar jaren geleden was ik al bezig met dat idee van die bewustzijnsverandering, verandering van de wereld. Laten we zo zeggen zo’n 10 jaar geleden (kan minder zijn) en ik maakte me een voorstelling hoe ik dan zou leven en dat ik bepaalde zaken af zou hebben…

nou nu is het dus zo ver en mijn leven is heel anders dan ik toen dacht en die dingen die ik af wilde hebben heb ik nog steeds niet af. Ik heb nog steeds onafgemaakte stripverhalen liggen, en ook nog steeds rommel.

Dus… De volgende datum wordt mijn afstuderen, dat duurt nog anderhalf jaar en dan gaat er natuurlijk veel veranderen: Verhuizing, werk zoeken enz. en ja ik wil dan dus die strips af hebben voor die tijd en die rommel opgeruimd De ‘rommel’ eigenlijk gewoon veel dingen voor de grootte van mijn kot. Met minder spullen wordt de verhuizing natuurlijk gemakkelijker.

Geschreven op vrijdag, 21 december 2012 | door Sigrid

Laat een bericht achter