Kerstmarkt leuven

Foto’s van de kerstmarkt in Leuven (16-12-12 tot 23-12-12)

Het was weer kerstmarkt in Leuven en ik ben weer gaan kijken en heb foto’s genomen. Het zag er allemaal heel mooi uit en was gezellig. Er stonden ongeveer de zelfde kraampjes als vorig jaar. Dus de dingen die ik vorig jaar wilde kopen en niet gekocht heb kon ik nu alsnog kopen 😉

Ik heb ook van die lekker ruikende zeepjes gekocht die graag wilde hebben en die ik niet in een winkel in de stad kon vinden (verschillende geprobeerd).

Jenever met smaakjes heb ik niet geprobeerd, ik had geen zin in alcohol. Nog wel door iemand zelfgemaakte snoepjes. De koffiekraam snapte ik niet helemaal, voor een kopje koffie leken me de prijzen te hoog maar of het nu gewoon pakken koffie waren was me niet duidelijk en of deze koffie nu anders is dan andere weet ik ook niet. Er waren nog een soort grote negerzoenen in allerlei smaken, vond die wat veel en duur om uit te proberen, misschien volgend jaar? ;-P

De kerstmarkt in Leuven is misschien niet zo heel groot, maar hij is groot genoeg en er is van alles.

In het midden van de kerstmarkt was een kerstbosje waar je in kon. Dat stond helemaal vol met dennenbomen en kleine hutjes erin waarin de kerstman woonde, voor de kachel zat, in bad ging, brieven schreef, at, cadeautjes inpakte enz. En een hutje waar je door kon lopen en waar de kerstman naast een kerstboom stond, hij wenste je een gelukkige kerst en ik heb een foto van hem gemaakt. Ik vermoed dat heel veel mensen dat deden.

Geschreven op maandag, 07 januari 2013 | door Sigrid

De kerstlichtjes hingen er nog in januari (13 januari gefotografeerd, ik was net voor het afbreken van de verlichting 😉 )

Geschreven op vrijdag, 22 maart 2013 |

Laat een bericht achter