Google analytics

Zo ik heb zonet google analytics aan deze blog gekoppeld. Ik ben namelijk wel benieuwd of het echt waar is dat je met wordpress meer bezoekers krijgt dan met een gewone site.  Worden er automatisch keywords gegenereerd? ik weet het nog niet.

Het toevoegen van de google analytics code was trouwens vet gemakelijk. Alleen volgt mijn thema nu niet meer de orginele structuur hmm acg wat zou het.

Ik zou er ook nog adsense in kunnen zetten… Doe ik later nog wel.

1 Reactie op “Google analytics”

 1. Louise schreef:

  Hi Siggy,

  I’m so glad you started this study! Maybe you can help me! I’m planning to write “Je kunt je tanden helen” (Dutch title) Can you give me some advice? Maybe you can meet my son Barry? Is that okay for you?

  Bye bye and take care,

  love

  Louise

Laat een bericht achter