Koffie

Ik ben gek op koffie, dat is al heel vroeg begonnen. Ik was een jaar of 6 toen ik voor het eerst probeerde. Maar ik ben pas echt veel koffie gaan drinken toen ik mijn baan opzegde en voor mezelf begon. Want voor die tijd dronk ik alleen koffie op mijn werk, wel veel natuurlijk want het was toch gratis en dan had je weer een loopje naar het koffie automaat en wat kletsen met collega’s, je kent dat wel.

Thuis had ik het niet eens in huis. Maar nu ik dus nergens meer heen ging en thuis websites ging bouwen haalde ik koffie in huis. Want geen bedrijf zonder koffie en zeker het mijne niet 😉 Heerlijk ’s middags een kopje koffie en een gebakken eitje in de pauze.

Ik ben ook gek op cappucino in de kroeg.

Op school, ja ik ga nu weer naar school, hebben ze natuurlijk ook een koffie automaat. Maar ik vind dat te duur en neem daarom altijd mijn thermos kan met koffie mee. Dat bespaard me een hoop geld. Ik heb uitgerekend dat ik voor 3 plastic bekertjes koffie uit de automaat op school een heel pak koffie kan kopen, en daar gaan  zo’n 40 a 50 koppen uit.

Studiegenoten vroegen zich af of ik niet wat teveel koffie drink en anderen volgen mijn voorbeeld, of ze waren daar al eerder mee begonnen, dat kan ook, en namen ook een thermoskan mee alleen dan met thee.

Het heeft wel een nadeel, de termoskan lekt wel eens en dat is slecht voor mijn boeken en aantekeningen…

Laat een bericht achter