Nu tijdelijk met zonder telefoon

Ik ben mijn telefoon kwijt. Vorige week belde ik nog dat ik er aan kwam. En eenmaal aangekomen kon ik mijn telefoon nergens meer vinden, niet in mijn broekzak, niet in mijn jaszak, niet in mijn tas, niet in huis en niet in de auto… Dan moet ik hem zijn kwijt geraakt toen ik bij Hajee ging wildplassen om 50 cent te besparen… Hmm duur plasje

Een nieuwe telefoon lijkt me best leuk, maar ik had net zo’n mooi nummer. Mezelf kennende kan ik het kopen van een nieuwe telefoon lang uitstellen. (Kost geld en tijd om uit te zoeken) Ach we zien vanzelf wel. Een met leuke kleurtjes en een camera lijkt me wel leuk en het moet natuurlijk prepaid zijn en simlock vrij.

Ik ben trouwens 6 dagen later toen ik weer daar langs reed gaan kijken of hij er nog lag. Helaas, ik kon hem niet vinden. Het was wel moeilijk zoeken in donker. Zou iemand hem gevonden hebben en leeg gebeld hebben? Wat zou jij doen al je een telefoon vond? De regen was vast ook niet zo goed voor hem.

Laat een bericht achter